Een pinda of mega?

Je kunt het zo gek niet verzinnen of Sumisura maakt het.

Een tafel in de meest gangbare tot bizarre vormen. Wil je aan je favoriete stad of vakantiebestemming dineren of werken? Sumisura heeft al tafels in de vorm van provincies en eilanden gemaakt. Ben je wild van pinda’s of een bepaald soort fruit? Misschien houd je het liever bij een normale bladvorm, maar wel in een extreem groot formaat? Je enige limiet is de afmeting van de HPL-plaat. Verder kun je je helemaal uitleven.

Je hebt de keuze uit ruim 250 HPL-uitvoeringen, metalen onderstellen in diverse designs en finishes zoals alle RAL-kleuren. Wat wel meespeelt is het spanningsveld tussen wat technisch kan en praktisch wenselijk is. Je moet wel realistisch blijven. Het onderstel moet het blad kunnen dragen. De verhoudingen moeten kloppen.

Om je op weg te helpen, staan de meest gevraagde maatwerktafels online in de configurator. Daarmee kan iedereen uit de voeten. Wil je iets anders, dan kun je altijd zelf aan het ontwerpen gaan.

Wat je misschien aan het twijfelen brengt? De naam. Sumisura is Italiaans voor ‘op maat’, maar het bedrijf is gewoon Nederlands.

sumisura.nl