Dus toch…? En hoe!

Hè, geen Passe Partout in Brussel?

Dat kan toch niet?

Inderdaad, dus even rechtdoor lopen, eerste gang linksaf slaan, bij het kruispunt weer linksaf, doorlopen tot het einde van de doodlopende gang. En dan: Wow! Flabbergastic! Wat een stand, sfeer en nog veel meer.

Passe Partout is verhuisd naar een nieuwe stand van 1100 m2 in hal 4. De façade van ruim 50 meter lang nodigt uit om naar binnen te wandelen. Je kunt er eindeloos rondstruinen, de sfeer proeven en ruiken. Je ziet een mix van ‘gouwe ouwe’, evergreens plus de nieuwe releases en verbeterde remasters.

De bekende 80-20 regel komt bij Passe Partout uit op 80-40: 80% van de omzet wordt gemaakt door 40% van de modellen. Zij krijgen nu allemaal de exposure die ze verdienen. De Passe Partout Top 15 neemt 2/3 van de stand in beslag.

De rest van de ruimte is bestemd voor nieuwe modellen zoals bijv. de Bombino. De bolle vormgeving is zo amorf-abstract als de Barbapapa-familie uit de 1970’s. Dit is een echte cuddle-up bank om met een boek, kids of partner in weg te kruipen.

De stijlvolle Boombastic onderscheidt zich vooral door het ‘fantastic’ zitcomfort: een combinatie van Nosag, pocketveren en traagschuim. Dit model vraagt om breeduit te etaleren.

Bij beide programma’s kom je het nieuwe, 45 graden hoekelement tegen. De afgeschuinde voorkant maakt er een volwaardige zitplaats van, met voldoende beenruimte. Deze quasi-diagonale hoek vormt het middelpunt van de bank, met vrij zicht over de woonruimte.

Bestaande modellen zoals de Medusa, Lotis en de Lux (outdoor) zijn ‘geremasterd’. De verhoudingen zijn ergonomisch geperfectioneerd: hier een iets hogere rug, daar een lagere arm en kortere zit. De afmetingen van de allernieuwste module in het assortiment zijn aan het smaller living fenomeen aangepast. Dit 80 cm zitelement wordt gefaseerd in meerdere programma’s ingevoerd.

Voor Passe Partout is 2023 het jaar van de grotere stand en het 25-jarig jubileum. Dinsdagavond 7 november is party-time. DJ Dirk draait/schuift aan de knoppen (inschrijvingen verplicht).

passepartoutnv.be